Teens Night - Lavirint: Lek smrti 3D u bioskopu Cine Grand

Konačno! Treći deo priče o Lavirintu, pod imenom Lek Smrti, stiže u bioskop Cine Grand! 

Tim povodom, u četvrtak, 25. januara od 20 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol park Rakovica, biće održan Teen’s Night, specijalno veče namenjeno svim obožavaocima ove trilogije. 

Uz kupljenu ulaznicu za premijeru, svi posetioci će dobiti poklon piće iznenađenja. U ovom filmu vrebaju razna čudovišta, zato smo se pobrinuli da svim posetiocima na Teen's Night-u omogućimo da budu najveći Monsteri u lavirintu. 

Naši partneri BigPizza i Kuglana Žabac Vidikovac, obezbedili su vredne poklon vaučere za najsrećnije posetioce, a vaučeri će biti podeljeni u nagradnoj igri, pa obavezno čuvajte svoje ulaznice! 

Specijalno za ovu priliku, naši drugari iz Exit Escape centar page II su napravili sobu sa tematikom iz ovog ostvarenja. Da li ste dovoljno hrabri da uđete u lavirint i da pokušate da pronađete izlaz, baš kao što su to uradili junaci iz filma?

To nije sve! Organizujemo druženje, slikanje i igranje sa youtube zvezdama, a u goste nam dolazi Gameriously ekipa Suarez16, Vuk Đurić i ZiZ0GaminG. Najsrećniji među posetiocima će moći da izazovu Ziz0 Gaming i da pokušaju da ga pobede u popularnoj igrici FIFA 2018. Kome to pođe za rukom, čeka ga vredna nagrada! Igraćemo se na bioskopskom platnu! 

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) vodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint. 

Karte su u prodaji! www.cinegrand.rs