Porodični vikend - U susret Uskrsu

Porodični filmovi, kreativne radionice sa motivima Uskrsa, razvoj dečije inteligencije i motorike, kokice i Mali Politikin Zabavnik na poklon, popust na cenu ulaznica uz Porodičnu karticu! 

Porodični vikend biće održan 31. marta i 1. aprila, od 10 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi, a najmlađi posetioci bioskopa će, pored filmova, moći da uživaju i u zabavnim radionicama i animacijama. 

Kreativne radionice sa farbanjem jaja će biti održane oba dana Porodičnog vikenda, u periodu od 13 do 17 časova, u holu bioskopa Cine Grand. Mališani će moći da uživaju i u crtanju, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije i motoričkih sposobnosti. Kreativne radionice organizuju naši partneri iz školice Brainobrain Serbia. 

Na repertoaru bioskopa Cine Grand su najnoviji porodični filmovi, sinhronizovani na srpski jezik, kako bi i najmlađi ljubitelji sedme umetnosti mogli da uživaju: Zec Petar, Pčelica Maja – Medene igre, Ferdinand, Koko, Pećinci, Mali Veseljak – Brod spasilac. 

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. Članstvo u „Porodičnom klubu“ je potpuno besplatno i ne povlači sa sobom bilo kakve obaveze.