Porodični vikend - 1. i 2. decembra

Porodični filmovi, kreativne radionice, Mali Politikin Zabavnik i kokice na poklon, a za članove Porodičnog kluba popust!

Porodični vikend biće održan 1. i 2. decembra, od 10 do 18 časova, u bioskopu Cine Grand. Na repertoaru su porodični filmovi "Fantastično putovanje u Oz", "Princeza i zmaj: beskrajna priča", kao i najnovija porodična avantura "Grinč".

Mališani će moći da uživaju i u crtanju, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije i motoričkih sposobnosti. Kreativne radionice organizuju naši partneri iz školice Brainobrain Serbia. 

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. 

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.