Porodični vikend - 6. i 7. april

Porodični filmovi, kreativne radionice i kokice na poklon, a za članove Porodičnog kluba popust!

Porodični vikend biće održan 6. i 7. aprila, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand. Na repertoaru su porodični filmovi "Korgi: kraljevski pas velikog srca", "Kako da dresirate svog zmaja 3", "Ko se boji vuka još 2", kao i najnoviji igrani film "Dambo", koja osvaja srca svih mališana.

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. 

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.