Porodični vikend

Porodični filmovi, Mali Politikin Zabavnik i kokice na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 6. i 7. oktobra, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su porodični filmovi "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje",  "Tom i Bob: Misija spasavanja sveta", "Beli očnjak", "Stopalići", "Zlogonje", kao i premijera uzbudljive priče "Kondorito: Avanture u svemiru".

Mališani će moći da uživaju u crtanju, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije i motoričkih sposobnosti. Kreativne radionice organizuju naši partneri iz školice Brainobrain Serbia. 

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. 

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.