Porodični vikend - 3. i 4. marta

Porodični filmovi, kreativne radionice, razvoj dečije inteligencije i motorike, kokice i Mali Politikin Zabavnik na poklon, popust uz Porodičnu karticu! 

Porodični vikend biće održan 3. i 4. marta, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi, a najmlađi posetioci bioskopa će, pored filmova, moći da uživaju i u zabavnim radionicama i animacijama. 

Kreativne radionice će biti održane oba dana Porodičnog vikenda, u periodu od 13 do 17 časova, u holu bioskopa Cine Grand. Mališani će moći da uživaju u crtanju, seckanju i igricama sa abakusom koje imaju zadatak razvijanja inteligencije i motoričkih sposobnosti. Kreativne radionice organizuju naši partneri iz školice Brainobrain Serbia. 

Na repertoaru bioskopa Cine Grand su najnoviji porodični filmovi, sinhronizovani na srpski jezik, kako bi i najmlađi ljubitelji sedme umetnosti mogli da uživaju: Pčelica Maja – Medene igre, Ferdinand, Koko, Mali Vampir, Pećinci. 

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. Članstvo u „Porodičnom klubu“ je potpuno besplatno i ne povlači sa sobom bilo kakve obaveze.