Porodični vikend - 3. i 4. februar

Porodični filmovi, kreativne radionice, Mali Politikin Zabavnik na poklon, popust za članove Porodičnog kluba!

Porodični vikend biće održan 3. i 4. februara, od 11 do 17 sati, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su novi porodični filmovi: Mali veseljak: Brod spasilac, Ferdinand, Koko, Mali Vampir i Meda Padington 2.

Mali remorker, brodić uz koji su mnoge generacije odrasle, se vraća na veliko platno! Mali veseljak: brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana, a mame i tate prisetiti na njihova detinjstva!

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac, Ilajas, pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilajas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande. Film je sihnronizovan.

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o  Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Koko nas vodi u neverovatnu avanturu! Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. 

Mali Vampir nam donosi zanimljiv prikaz o drugarstvu između različitih ljudi. Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobija priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, i oni postaju prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

U subotu, od 12 do 17 časova, u holu bioskopa sa mališanima će biti Kulturni kutak Magic house, koji će održati radionicu crtanja i facepainting-a. Kulturni kutak se bavi uslugama produženog boravka i kreativnih školica igranja, crtanja i jezika. U nedelju, od 12 do 17 časova, najmlađi posetioci će moći da se zabave u kreativno edukativnoj radionici, koju organizuje Brainobrain Srbija. Brainobrain je edukativni centar za decu od 4 do 14 godina i radi na razvoju intelektualnih kapaciteta i životnih veština dece, korišćenjem abakusa i primenom NLP tehnika u radu sa decom. U okviru Porodičnog vikenda, deca će biti u prilici da probaju rad na abakusu, a roditelji mogu dobiti sve informacije o programu i zakazati besplatan demo čas u ovoj školici.

Mališani koji imaju karticu Porodičnog kluba, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nisu članovi Porodičnog kluba, mogu to postati tako što će popuniti formular za pristupanje na blagajni bioskopa Cine Grand. Članstvo u klubu je potpuno besplatno, i ne povlači za sobom nikakve obaveze.

Porodični klub je namenjen deci do 13 godina, koja će, uz karticu ovog kluba, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava jednom u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice. http://cinegrand-mcf.rs/