Porodični vikend - 2. i 3. februar

Porodični filmovi, kreativne radionice, Mali Politikin Zabavnik i kokice na poklon, a za članove Porodičnog kluba popust!

Porodični vikend biće održan 2. i 3. februara, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand. Na repertoaru su porodični filmovi "Aladin i leteći ćilim", "Eliot spašava Božić", "Snežna kraljica: svet ogledala", "Ralf rastura internet: razbijač Ralf 2", "Grinč", kao i najnovija animirana avantura "Ko se boji vuka još 2".

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. 

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.