PORODIČNI VIKEND 18. I 19. JUNA U BIOSKOPU CINE GRAND

Tradicionalni porodični vikend biće održan u bioskopu Cine Grand, 18. i 19. juna, a na repertoaru će se naći „Baz Svetlosni“, nova svemirska Dizni i Pixar avantura.

Za članove porodičnog kluba spremili smo niže cene ulaznica, Benlian slatke poklone, kokice i Mali Zabavnik!

Pravi je trenutak za porodično druženje!

 

O filmu „Baz Svetlosni“:

Baz Svetlosni je naučno-fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog. Ovo je heroj koji je bio inspiracija za nastanak igračke. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo.

Baz Svetlosni je heroj—u stvari, on je vrsta fenomena na velikom ekranu koji je inspirisao uspešnu liniju igračaka. Takvog su ga zamislili filmski stvaraoci iz Piksara 1995. godine, kada su kreirali lik za igrani film „Priča o igračkama“. Baz je samouveren, odan i uspešan svemirski rendžer: „Uživa u uzbuđenju zbog avanture po galaksiji, uspešno završavajući misije sa svojom prijateljicom i mentorkom, komandantom Ališom Hotorn“.

 

Ališa Hotorn, Bazova dugogodišnja komandantkinja, je svemirski rendžer i prijateljica. „Ona je vešta, kompetentna i čovek je od poverenja“, kaže producent animacije Galin Susman. „Ulaže u ljude, podučava regrute i dočekuje početnike u akciji, dok Baz jednostavno nema strpljenja”.

 

Izi Hotorn je nestrpljivi vođa, volonterskog tima  kadeta koji se obučavaju da postanu zaštitnici društva u nastajanju koje se stvorilo na planeti. Izi sanja da postane svemirski rendžer poput svoje bake Ališe - ali to je lakše reći nego učiniti: Izi ima tajnu koja joj stoji na putu.

 

Soks je poslušni robot pratilac kojeg je Ališa poklonjila Bazu s namerom da mu olakša tokom svemirskog odsustva. Sok postoji da bi usrećio Baza, takođe je sposoban da stvori beli šum i si da razreši komplikovane proračune.

 

Priča o prijateljstvu, radoznalosti, istraživanju nepoznatog i nostalgiji od ovog četvrtka možete pogledati u najlepšem bioskopu u gradu.