Porodični premijerni vikend

Porodični filmovi, Mali Politikin Zabavnik, kokice i PLAZMA na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 4. i 5. avgusta, od 11 do 17 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica. Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi "Neviđeni 2", "Luis i drugari iz svemira", kao i premijera uzbudljive avanture "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje".

Mališani koji su članovi „Porodičnog kluba“, uz kupljenu kartu dobijaju na poklon besplatne kokice, plazmu i Mali Politikin Zabavnik, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni. 

Članstvo u Porodičnom klubu je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika Porodične kartice se dobija mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.