NOVOGODIŠNJI PORODIČNI VIKEND 30. I 31. DECEMBRA

Porodični filmovi, druženje sa Deda Mrazom, pokloni i popusti za članove Porodičnog kluba

Novogodišnji Porodični vikend biće održan 30. i 31. decembra, od 11 do 16 časova, u bioskopu „Cine Grand". Na repertoaru će biti najnoviji dečiji animirani filmovi Ferdinand, Koko, kao i Deda Mraz i kompanija, Meda Padington 2 i Zaleđeno kraljevstvo – Praznik sa Olafom.

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.
Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli, kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu.
Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da nikome ne treba suditi na osnovu izgleda.

Pored Ferdinanda, pretpremijerno od 28. decembra, na repertoaru je i uzbudljiva avantura Koko.
Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.


Takođe, mališani će moći da pogledaju i novu originalno ispričanu priču o Deda Mrazu i njegovoj družini. Vilenjaci su se razboleli i ne mogu da pomognu u podeli paketića Deda Mrazu, pa on polazi u potragu za vitaminom, koji će im pomoći da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove Godine.
Legendarni Meda Padington se ponovo vratio na bioskopska platna da nam pokaže svoje nove avanture.
Zaleđeno kraljevstvo nastavlja da uveseljava decu u novoj epizodi sa dodatkom od 4 nove originalne pesme i  u kojima će najmlađi sigurno uživati.


Tokom novogodišnjeg Porodičnog vikenda, od 12 do 16 sati, najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji su članovi Porodičnog kluba, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti novogodišnji paketić, Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Drugari iz Kulturnog kutka Magic House i Brainobrain Srbije će se pobrinuti da upotpune ovaj novogodišnji vikend radionicama, crtaonicama i igricama za razvoj dečije inteligencije i motorike. 

Svi oni koji žele da postanu deo Porodičnog kluba, treba da popune formular za prijavu na blagajni bioskopa Cine Grand. Članstvo za sobom ne povlači nikakve obaveze i potpuno je besplatno.

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz kartu dobiti i kokice na poklon. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava jednom mesečno.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.