Novogodišnji porodični dani

Porodični filmovi, kreativne radionice, druženje sa Deda Mrazom, pokloni i popusti za članove Porodičnog kluba!

Novogodišnji porodični dani biće održani 29. i 30. decembra od 10 do 17 časova i 31. decembra od 10 do 15 časova u bioskopu Cine Grand. Na repertoaru će biti najnoviji dečiji animirani filmovi "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije", "Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji" i "Ralf razbija Internet: Razbijač Ralf 2", kao i avanture "Asteriks: tajna čarobnog napitka", "Grinč" i "Spajdermen: novi svet".

Tokom Novogodišnjih porodičnih dana, od 12 do 16 sati, najmlađi posetioci će moći da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji su članovi Porodičnog kluba, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić u saradnji sa kompanijom Benlian Food, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. 

Benlian Food ima za misiju proizvodnju lagane i zdrave hrane, dostupnije savremenom čoveku. Posvećeni su zdravom načinu života. Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu: https://benlianfoods.com/#

Od reditelja Chandrasekarana nam stiže sjajan porodični crtać "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije": Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London?

Od reditelja Clovis Cornillaca nam stiže neverovatna porodična avantura "Bela i Sebastijan: najbolji prijatelji": Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Iz Diznijeve radionice nam premijerno stiže film za celu porodicu "Ralf razbija Internet: Razbijač Ralf 2": Venelopa Fon Glitch i Razbijač Ralf napuštaju svet igrice da bi istražili nepoznat i uzbudljiv svet interneta. Ovog puta Venelopa i Ralf upoznaće veličanstven i prostran svet interneta, nepregledne metropole pune vebsajtova, aplikacija i društvenih mreža. Na zadatku da sačuvaju Venelopinu igricu, postavlja se pitanje kako će se njih dvoje snaći u ovom ogromnom, novom svetu? 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Cine Grand, gde možete i rezervisati ulaznice.