Nedelja ljubavi u bioskopu Cine Grand

LJUBAVNA TRKA MOŽE DA POČNE! 

U bioskopu Cine Grand počinje Nedelja ljubavi i  trajaće sve do 14. februara, Dana zaljubljenih, a mi smo pripremili za vas najluđu ljubavnu trku do sada:

- napravi zaljubljeni selfi
- napiši omiljeni ljubavni citat
- postavi fotku na svoj Instagram profil uz obavezne hashtag-ove #BIOSKOPCINEGRAND i #LJUBAVNATRKA
- ne zaboravi da otključaš profil i
- učestvuj u trci za romantično putovanje za dvoje na Jahorinu i ostale vredne nagrade! 

Igra traje do 14. februara do 21:00h, kada ćemo odabrati dobitnika sa najluđom fotografijom i najboljim citatom!  Pobednika ćemo te večeri objaviti na našoj Instagram i Facebook stranici.

VIDIMO SE U BIOSKOPU CINE GRAND GDE LJUBAVNA TRKA POČINJE!

Hotel Termag Jahorina obezbedio je vaučer za romantično putovanje za dvoje:

"Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta."

Muzej iluzija pripremio je lepo iznenađenje za učesnike:

"Uđite u fascinantni svet iluzija koje će vam poljuljati poverenje u čula, ali vas pritom i oduševiti; svet koji će vas potpuno zbuniti, ali i štošta naučiti. Posetite nas i ostaćete zadivljeni jer ništa nije onako kako se čini!"

Kuglana Žabac obezbedila je vaučere za kuglanje, kao jednu od nagrada:

"Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu!"