MESEC LJUBAVI U BIOSKOPU CINE GRAND

  Savršen spoj – Bioskop Cine Grand i Barcino Torus nagrađuju putovanjem na Tasos.

   

  Posetite svoj omiljeni Cine Grand bioskop u periodu od 1. do 28. februara, učestvujte u konkursu, budite kreativni i imaćete priliku da osvojite putovanje za dvoje na Tasos.

   

  Ukoliko volite društvenu mrežu Instagram, filmove i putovanja, a pored toga ste i kreativni imamo sjajnu vest za vas! Pozivamo vas da se uključite u nagradni konkurs “Moj savršen spoj - Cine Grand i Barcino Tours”, koji počinje 1. februara, i osvojite lepu nagradu.

  Sve što je potrebno je da ste korisnik društvene mreže Instagram i da imate otključan profil, da pratite bioskop Cine Grand (@cinegrandsrbija) i Barcino Tours (@barcinotours), da posetite bioskop sa voljenom osobom, prijateljima ili porodicom i da na kreativan način fotografišete svoj sravršen spoj uz obavezno korišćenje #mojsavrsenspoj.

  Ne zaboravite da označite bioskop na fotografiji.

  Najkreativnija i najzanimljivija fotografija osvaja nagradu  - Putovanje za svoje na grčko ostrvo Tasos, 7. juna 2023. godine.

  Na zadatu temu možete odgovoriti najkasnije do 28. februara, u ponoć kada se i završava nagradni konkurs.

  Najkreativniju fotografiju odabraće naša tročlana komisija, a dobitnik nagrade biće kontaktiran putem direktne Instagram poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

  Sve detalje o nagradnom konkursu možete pogledati u pravilniku.

   

  Ostvarite svoj savršen spoj! 

  PRAVILNIK KONKURSA