Led - Ladies Night u bioskopu Cine Grand

Povodom dana žena, 8. marta, bioskop Cine Grand organizuje događaj Ladies night sa početkom u 20 časova. Na ovom događaju moći ćete da uživate u premijernoj projekciji romantičnog ruskog filma Led, u kojem igra i naš glumac Miloš Biković. 

Okupite drugarice, sestre, mame, bake i dođite u bioskop Cine Grand! Za sve posetiteljke smo spremili poklone iznenađenja! Ovo je vaš dan drage dame!


Film Led je inspirisan istinitim događajima. Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.
Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Karte se već sada mogu kupiti na blagajni bioskopa, a repertoar možete pogledati na našem sjatu. http://cinegrand-mcf.rs/