Ladies Night - Pedeset nijansi: Oslobođeni u bioskopu Cine Grand

Drage dame, okupite prijateljice, ostavite probleme i brige kod kuće i dođite u bioskop Cine Grand, da se uz film, vino i poklone oslobodite stresa! 

U četvrtak, 8. februara, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica, biće održan Ladies Night, uz projekciju trećeg nastavka planetarno popularnog ostvarenja Pedeset nijansi - Oslobođeni. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice za ovaj događaj su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa!

Osim projekcije filma, u holu bioskopa vas očekuju pokloni naših partnera, sa kojima organizujemo i nagradne igre u kojima najsrećnije dobitnice očekuju vredne nagrade.

13. jul – Plantaže, renomirana crnogorska vinarija spremila je za sve dame koje dođu na projekciju vino dobrodošlice, a u pitanju su njihovi dobro poznati brendovi Crnogorski Krstač i Vranac Pro Corde.

Home Made poslastičarnica, će se potruditi da svaki trenutak ovog događaja bude prefinjen i sladak. 

Kada je reč o damama, svi znamo koliko truda i pažnje posvećuju svojoj nezi. Zato smo za ovu priliku pozvali naše partnere iz poznatih kompanija Farmalogist i Esensa, da pokažu svim našim posetiteljkama zašto bi baš njihovi preparati trebalo da budu prvi izbor za negu tela. Uz kupljenu kartu se dobija poklon i ostvaruje pravo na učešće u nagradnoj igri pre projekcije.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. 
Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! 

“Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E L Džejms.