KOKTEL ZA DAME UZ PROJEKCIJU FILMA ONE SU BOMBE

U četvrtak, 26. decembra od 20:00 u bioskopu Cine Grand premijerno će biti prikazan film “One su bombe” u kome glavne uloge tumače Nikol Kidmen, Šarliz Teron i Margo Robi.

Za tu prliku, biće upriličen koktel za dame pre projekcije filma, kao savršena najava predstojećih praznika.

Ovaj događaj podržala je i organizacija UN Women i njene predstavnice će pre same projekcije u sali održati kratko predavanje na temu seksualnog nasilja kako bi se svi posetioci bolje upoznali sa tom društvenom problematikom, koju obrađuje i film “One su bombe”.

Takođe pre same projekcije biće upriličena aktivacija za sve posetioce u sali a najsrećniji posetilac moći će da osvoji skupoceni DIJAMANT naših prijatelja iz zlatare AS.

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News, kojeg je nedavno Rasel Krou tumačio u mini-seriji “Najjači glas ” i njegovim žrtvama.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa , koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje , a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Rezervišite svoje karte na vreme: LINK