Dečija filmska čarolija

CINE GRAND, DEXIN FILM I TRAVELLINO TE VODE U #GARDALAND!

Drugari, u subotu, 10. novembra od 12h do 14h družićemo se uz novu porodičnu avanturu koja je na repertoaru od 8. novembra - "Princeza i zmaj: beskrajna priča".

Pogledaj ovu animiranu avanturu i osvoji putovanje u Italiju! Turistička agencija Travellino i distributerska kuća Dexin film te pozivaju da se priključiš nagradnom konkursu i, uz malo mašte i sreće, osvojiš putovanje u najzabavniji park u Italiji za dve osobe. Šta je potrebno da uradiš?

1. Pogledaj animiranu avanturu „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“ u periodu od 8. novembra do 8. decembra u bioskopu Cine Grand;
2. Nacrtaj nekog od likova iz filma koji ti se najviše dopao;
3. Crtež sa svojim podacima (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon) i kupljenu ulaznicu za film pošalji na sledeću adresu: Dexin film, Vidikovački venac 54a, 11000 Beograd;
4. Zaprati Dexin film na Facebooku i Instagramu i saznaj da li si baš ti dobitnik putovanja u zabavni park Gardaland;
5. Konkurs traje do 8. decembra a dobitnici će biti javno objavljeni 15. decembra.  

Kompletan plan i program putovanja možete pogledati na Facebook stranici Dexin filma.

Park Natura Viva je prirodni zoološki vrt koji je dom za oko 1.500 životinja iz više od 250 divljih vrsta. Park je podeljen u dva glavna područja: Safari park, u kojem posetioci ostaju u svom vozilu i Fauna Park, koji je samo za pešake. Glavna aktivnost parka je uzgajanje divljih životinjskih vrsta, u saradnji s vodećim zoološkim institucijama Evrope. Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznačajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije.

Pored toga smo pripremili još mnogo poklona iznenađenja!

O filmu:

Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju. U tom svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savetnik kralja Alistera. Sofija i Zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i proteraju zlog savetnika sa dvora.

Termini i rezervacija ulaznica: https://bit.ly/2AnFaUC