Deadpool 2 - Men's night u bioskopu Cine Grand

U četvrtak, 17. maja, u bioskopu Cine Grand, biće održan Men’s night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film "Deadpool 2". Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa!  Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će na poklon dobiti energetsko piće, a naš partner FitPass pokloniće određeni broj kartica! 

Omiljeni antiheroj stiže u bioskop Cine Grand:

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom “Najbolji ljubavnik na svetu” na njoj.

Nakon premijere, film "Deadpool 2" će biti na redovnom repertoaru bioskopa Cine Grand.