Cine Grand Delta Planet Niš - uskoro!

DOŽIVLJAJ POTPUNO NOVE FILMSKE REALNOSTI

Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop „Cine Grand Delta Planet Niš“, koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.
Naime, najveći grad Južne Srbije, postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru dizajniran od strane eminentnih arhitekara i koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i  ukupno 750 sedišta, uređenih u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana "ljubavna sedišta", dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagodjenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije - Dolby atmos.

Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i "novi format" sale o kome će uskoro biti i više reči. Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti  potpuno nova "vizura" i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije,  što će omogućiti filmsku zabavu prvostepenog kvaliteta. 

Bioskop „Cine Grand Delta planet Niš“ posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.