CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ BIĆE OTVOREN 22. APRILA

Najlepši bioskop u gradu!

BIOSKOP CINE GRAND DELTA PLANET
BIĆE OTVOREN 22. APRILA


Pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za potpunu udobnost,
platna vrhunskog kvaliteta i Dolby ATMOS - ozvučenje poslednje generacije!


Predstavljamo vam i salu
Cine Grand EXPERIENCE - nezaboravno iskustvo!
Veće platno, kristalna slika, VIP podesive fotelje i poseban dizajn!

Najlepši bioskop u gradu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet. Ljubiteljima kinematografije i velikog platna, bioskop Cine Grand će pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.
Posetioci bioskopa Cine Grand u tržnom centru Delta Planet na raspolaganju imaju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS - ozvučenje poslednje generacije. 

Sala LJUBAV 
"Kvadrat po kvadrat - srce. Kvadrat je prvi geometrijski oblik koji nas poziva da se negde stacioniramo, da stvarima koje nas okružuju damo formu. On je istovremeno i znak sjedinjenja četiri elementa – zemlje, vode, vatre i vazduha".


Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove , takozvana "ljubavna sedišta". Posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz moćan i jasan zvuk, koji garantuje Dolby ATMOS sistem. Dok su radili na dizajnu sala, tim eminentnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale Ljubav, Mačka, Pčela i Pahulja. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.

Sala PAHULJA
"U osnovi glavnog elementa ove sale je krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove, nema stranice. Baš zato su ljudi u njemu oduvek videli simbol jedinstva. Krug poziva na akciju, simboliše vremenske cikluse, smenu godišnjih doba, kretanje planeta oko Sunca – u njemu zaista vidimo sliku savršenog kosmičkog ritma."

Posebno se izdvaja novi koncept poimanja bioskopske sale, te glavna sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet nosi naziv - Experience
Predstavljamo vam Cine Grand Experience - nezaboravno iskustvo!

Experience sala ima najveće platno u bioskopu, vrhunskog kvaliteta za kristalno jasnu sliku, i posebno ozvučenje, koje proizvodi čist i jasani zvuk. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge,  koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu. Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na plafonu i zidovima sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom. Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaborano iskustvo. 
Bioskop Cine Grand biće ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice. The Kokice su pravi gurmanski proizvod, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno - kokice kakve do sada niste probali

The Kokice - ekskluzivno u bioskopu Cine Grand


Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji će biti namenjen svim generacijama. 
Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.